Džonu Travoltu apsūdz par seksuālu uzmākšanos masierim
Publicēts 29. jūnijā, 2012.
Amerikāņu aktieri Džonu Travoltu nebeidz vajāt apvainojumi par seksuālu uzmākšanos vīriešiem.

Jāatgādina, ka pavisam nesen pret Travoltu tika sākts cits tiesas process, kurā divi masieri viņu apsūdzēja par seksuālu uzmākšanos. Lietu atrisināja aktiera advokāts Mārtins Singers, pierādot, ka vienā no apsūdzētāju norādītajām dienām Travolta nemaz nav atradies aprakstītā notikuma vietā.

 

Tagad jauns apvainojums bijušais kruīza kuģa darbinieks Fabians Sansī apsūdz aktieri seksuālā uzmācībā, apgalvojot, ka aktieris kails centies viņu apskaut, vēsta telekanāls CNN.

Sansī apgalvo, ka pirms trijiem gadiem kruīza laikā pa Karību jūru Travolta izģērbies un turējis viņu, kaut arī vīrietis mēģinājis izrauties, viņš arī piedāvājis Sansī 12 000 dolāru par klusēšanu. Kā norāda Sansī viņš naudu, nav ņēmis, bet par notikušo toreiz ziņojis kuģa kapteinim.

Fabians Sansi 21.jūnijā iesniedzis sūdzību Losandželosas tiesā. Viņš pieprasa kompensāciju, kuras apjoms nav norādīts.

 

Otrdien Singers intervijā mediju tīklam "City News Service" norādīja, ka Sansi apsūdzība esot "vēl viena absurda tiesas prāva, kas balstīta uz tukšiem apgalvojumiem, acīmredzot Sansī un viņa advokāti vēlas 15 minūtēm slavas".

 

Jāatgādina, ka jau 2010. gadā Džons Travolta, kurš ar aktrisi Kelliju Prestonu ir precējies 20 gadus un vienmēr bijis priekšzīmīgs ģimenes tēvs, jau kļuva par seksa skandāla centrālo tēlu – žurnāls National Enquirer toreiz publicēja detalizētu rakstu par aktiera netradicionālo seksuālo orientāciju.

 

Šo informāciju apstiprinājis Roberts Rendolfs, grāmatas You'll Never Spa in This Town Again autors, kurš ticamības dēļ pat publiski izgājis testu ar melu detektoru.

 

"Ar Džonu es satikos 1998. gadā, kad viņš jau bija precējies ar Kelliju. Es uzskatu, ka viņu laulība ir tikai aizsegs, jo Džons visu laiku dzinās pakaļ puišiem un daudzus gadus sievai aiz muguras nodarbojās ar seksu," savā grāmatā raksta Rendolfs.

 

Pēc viņa vārdiem, Travolta regulāri apmeklē slepenas geju saunas, kurās mīlējas ar vīriešiem. Arī pašam grāmatas autoram Travolta esot uzmācies ar nepiedienīgiem piedāvājumiem, bet rakstnieks vienmēr atteicies. "Tomēr allaž atradās puiši, kam tas bija tīri pa prātam," stāstījis Rendolfs. Pagaidām gan nav zināma Travoltas reakciju uz Rendolfa izteikumiem.

 

Džordžijas štatā dzīvojošais masieris apgalvo, ka Travolta 2012. gada 28.janvārī Atlantā masāžas seansa laikā glāstījis viņa kājas, pieskāries dzimumorgāniem un mudinājis uz seksuālām attiecībām.

 

Viņa teiktais līdzinās cita masiera apsūdzībai, ka aktieris 16.janvārī pēc privāta masāžas seansa Beverlihilzas viesnīcā viņam seksuāli uzmācies.

 

"Otrā anonīmā apsūdzība ir tikpat absurda un smieklīga kā pirmā," sacīja Travoltas advokāts Mārtins Singers. "Mans klients tiks pilnībā attaisnots."

 

Holivudas aktiera pārstāvis uzsver, ka lieta ir "pilnīgi izdomāta un safabricēta".

 

Prasītāja advokāts Okorijs Okoroča paziņojis, ka pēc pirmās lietas uzsākšanas pagājušajā nedēļā pie viņa vērsušies citi iespējamie upuri. "Es iesniegšu sūdzību par katru cietušo," viņš apliecināja.

 

Masieris teica, ka neesot vērsies policijā, jo domājis, ka viņam nenoticēs.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: