airBaltic pilots lidojuma laikā bildina mīļoto
Publicēts 25. septembrī, 2012.
Aizvadītās nedēļas nogalē skaistu mirkli augstu mākoņos piedzīvoja ne vien kāds jauns pāris, bet arī visi aviokompānijas airBaltic reisa Londona-Rīga pasažieri.

Kā portālam nra.lv pavēstīja kāda ceļotāja, kura svētdien pēcpusdienā atgriezās mājās no Londonas, tad neilgi pirms nolaišanās aviokompānijas airBaltic lidmašīnā tika piedzīvots aizkustinošs mirklis - no pilota kabīnes iznāca viens no pilotiem, lai visu klātbūtnē uzrunātu savu mīļoto meiteni un lūgtu viņas roku.

Sazinoties ar "Air Baltic Corporation" korporatīvo komunikāciju viceprezidentu Jāni Vanagu, nra.lv guva apstiprinājumu, ka šāds jauks notikums tik tiešām ir bijis. Turklāt par tā liecinieku esot kļuvis arī kāds liela Londonas laikraksta žurnālists, kurš atzinis, ka mirklis bijis tik tiešām aizkustinošs un par to esot priecājušies visi pasažieri.

J. Vanags arī piebilda, ka atrašanos augstu gaisā par piemērotu romantiskiem brīžiem uzskatot daudzi pāri. Jo īpaši tas esot jūtams reisos, kas dodas uz Venēciju, Parīzi, Romu vai kādu citu par "mīlētāju pilsētu"sauktu galamērķi. J. Vanags atzina, ka tieši šajos lidojumos romantikas mīlētāji labprāt izmanto piedāvājumu, ko saviem klientiem - kā vienīgā aviokompānija pasaulē - piedāvā airBaltic, proti, rožu pušķa pasniegšanu lidojuma laikā.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: